Site map
Εφημερίες Νοσοκομείου

«


Μάρτιος, 2021


»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
       
Κατηγορίες
Επικοινωνία
Τηλεφωνικό κέντρο
213 2077000
Ραντεβού(Πρωϊνά)
1535
Ραντεβού(Απογευματινά)
1535
Γρήγοροι σύνδεσμοι
ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΓΟΝΙΜ/ΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓ.ΠΡΟΓ/ΣΜΟΥ
Δ. Ι.Ε.Κ. -ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ-αρμοδιότητας Υπ.Υγείας
περισσότερα

Αποστολή και ρόλος του Νοσοκομείου


 

Η αποστολή του νοσοκομείου  συνίσταται: 

Α) στην παροχή περίθαλψης και φροντίδας, σε πρωτοβάθμιο, δευτεροβάθμιο και τριτοβάθμιο επίπεδο, σε κάθε πολίτη, ανεξάρτητα από την κοινωνικό-οικονομική του κατάσταση

Β) στην  ανάπτυξη και εξέλιξη της ιατρικής έρευνας, στην εκπαίδευση και εξειδίκευση του ιατρικού προσωπικού και

Γ) στην εφαρμογή προγραμμάτων συνεχούς εκπαίδευσης, κατάρτισης και ειδίκευσης για τις άλλες κατηγορίες προσωπικού

Ο ρόλος του Νοσοκομείου σήμερα είναι πρωταγωνιστικός και αποτελεί το επίκεντρο γύρω από το οποίο διαρθρώνεται το όλον Σύστημα Υγείας στη χώρα μας. Ο κυρίαρχος ρόλος του στην παροχή υπηρεσιών περίθαλψης και φροντίδας υγείας είναι αναμφισβήτητος, στηριζόμενος τόσο στις συνθήκες λειτουργίας που επικρατούν, όσο και στις συνθήκες συμπεριφοράς του κοινωνικού συνόλου.

Το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας΄΄Αγ. Παντελεήμων ΄΄, ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις του κοινωνικού συνόλου, προσπαθεί να αντεπεξέλθει σε συνεχή βάση στην ικανοποίηση των απαιτήσεων του ασθενή πολίτη για :

  1. Ενημέρωσή του για τη σημασία του θεραπευτικού σχεδίου, των διαγνωστικών εξετάσεων και της θεραπευτικής αγωγής στην οποία θα υποβληθεί.
  2. Παροχή της φροντίδας υγείας που του είναι αναγκαία από εξειδικευμένο ιατρό-νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, με έμφαση στην ανθρώπινη συμπεριφορά, στην ευγένεια και στην κατανόηση .
  3. Νοσηλεία σε αξιοπρεπείς χώρους, κατάλληλα διαμορφωμένους και εξοπλισμένους, που να  διασφαλίζουν ποιοτική ιατρική περίθαλψη, διακριτικότητα, ησυχία και να εξασφαλίζουν τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας προς αποφυγή ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων και άλλων επιπτώσεων στην κατάσταση των ασθενών και των επισκεπτών.

 

Η αποστολή και ο ρόλος του  Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας-Πειραιά "Αγ. Παντελεήμων" επιβραβεύονται από την μεγάλη απήχηση που παρατηρείται στον πλησιέστερο αλλά και στον ευρύτερο πληθυσμό, ο οποίος αναζητεί την ικανοποίηση των έκτακτων και τακτικών αναγκών της υγείας του. Το κύρος και η φήμη του Νοσοκομείου αποτελούν μια ακόμη ένδειξη για την επιτυχή τέλεση της αποστολής του.

Όμως η αποστολή και ο ρόλος του Νοσοκομείου δεν περιορίζεται μόνο στην επιτυχή παροχή περίθαλψης  και φροντίδας  υγείας.


 

                                                                                                                            Επιστροφή

  

Είσοδος μελών
Νέος Διαγωνισμός
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΜΑΠ. ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 02/02/2021 ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΩΡΑ 12.00μμ
ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ
περισσότερα
Δελτίο τύπου
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο 3/2021 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΝΟΣ (1)ΤΥΜΠΑΝΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΣ (1) ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΥ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΟΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΛ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝ 11-03-2021 ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 10.00 π.μ.
ΟΔΗΓΟΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
Δωρεά 12 κλινών ΜΕΘ
περισσότερα
Νέα προκύρηξη
Προκήρυξη για την πλήρωση επί θητεία θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ. του Γ.Ν.Ν. «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ»-Γ.Ν.Δ.Α. «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ» (οργανική μονάδα της έδρας Νίκαιας) αιτήσεις από 16/02/2021 ώρα 12.00 ως τις 03/03/2021 ώρα 12.00
περισσότερα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Υπουργείο Υγείας: Ενημερωτικό υλικό αναφορικά με το περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού SARS-CoV-2
Λειτουργία Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων
περισσότερα
Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας

active³ 4.7 · Powered by 3ds · Όροι χρήσης