Site map
Εφημερίες Νοσοκομείου

«


Αύγουστος, 2020


»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Κατηγορίες
Επικοινωνία
Τηλεφωνικό κέντρο
213 2077000
Ραντεβού(Πρωϊνά)
1535
Ραντεβού(Απογευματινά)
1535
Γρήγοροι σύνδεσμοι
ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
Δ. Ι.Ε.Κ. -ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ/ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ¨ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ¨-ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ
ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΓΟΝΙΜ/ΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓ.ΠΡΟΓ/ΣΜΟΥ
περισσότερα

Χρήσιμες Πληροφορίες


 

  Δεν υπάρχει όριο ηλικίας για την εγγραφή και φοίτηση .

 Κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους στο  ΔΙΕΚ, οι καταρτιζόμενοι δικαιούνται  αναβολή στράτευσης.

         

 ΑΡΧΙΚΕΣ  ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Πραγματοποιούνται  με υποβολή  πρώτης αίτησης στο Δ.Ι.Ε.Κ προς   επιλογή  του υποψηφίου   και υποβολή δεύτερης  αίτησης για οριστικοποίηση εγγραφής εφ΄ όσον  ο υποψήφιος επιλεγεί.
 Γιά μέν το  ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ Εξάμηνο οι  αρχικές  εγγραφές  πραγματοποιούνται  το πρώτο 15νθήμερο του μηνός ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ κάθε εκπαιδευτικού έτους. (Οι ακριβείς ημερομηνίες ανακοινώνονται).

Γιά δε το  ΕΑΡΙΝΟ Εξάμηνο  οι αρχικές εγγραφές δύναται να  πραγματοποιούνται   από την 15η Ιανουαρίου έως και την παραμονή έναρξης του εαρινού εξαμήνου εκάστου έτους  εφ΄όσον υπάρχει έγκριση λειτουργίας.

 * Δικαίωμα αίτησης προς Αρχική εγγραφή - επιλογή -  έχουν οι εξής Τίτλοι Σπουδών  : Απολυτήριο ΕΠΑΛ,ΓΕΛ, 6ταξίου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, Πτυχίο ΕΠΑ.Σ, Πτυχίο ΤΕΛ, Πτυχίο ΤΕΕ- Β΄ Κύκλου Σπουδών.

ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ 

Οι κατατάξεις  πραγματοποιούνται στο διάστημα  από την 1η Σεπτεμβρίου έως την 30η Σεπτεμβρίου εκάστου έτους.   

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ   

Κάθε  άλλη  εγγραφή  σε επόμενο εξάμηνο γίνεται με ανανέωση εγγραφής εφ’ όσον ο καταρτιζόμενος  έχει κατοχυρώσει  το δικαίωμα.

Οι ανανεώσεις εγγραφών για το χειμερινό εξάμηνο  κατάρτισης  πραγματοποιούνται στο διάστημα από την 1η Σεπτεμβρίου έως την 30η Σεπτεμβρίου εκάστου έτους.    

Οι ανανεώσεις εγγραφών για το  εαρινό εξάμηνο κατάρτισης αρχίζουν  από την έκδοση των αποτελεσμάτων του χειμερινού έως και την παραμονή έναρξης του εαρινού εξαμήνου (15 Φεβρουαρίου).

ΦΟΙΤΗΣΗ

Η φοίτηση   άρχεται για  το χειμερινό εξάμηνο  κατάρτισης τον Οκτώβριο και για το εαρινό  15 Φεβρουαρίου.   Η κατάρτιση  διαρκεί  5 εξάμηνα, επιμερισμένη ως εξής: σε 4 εξάμηνα θεωρητικής και εργαστηριακής κατάρτισης, (1200 ώρες ειδικότητας), και σε  1  εξάμηνο  Πρακτικής Άσκησης ή Μαθητείας συνολικής διάρκειας  960 ωρών.

Κάθε εκπαιδευτικό έτος περιλαμβάνει δύο εξάμηνα φοίτησης έκαστο 300 ωρών κατάρτισης.

Το χειμερινό  Εξάμηνο  φοίτησης ολοκληρώνεται   την  15η  Φεβρουαρίου   και  το εαρινό την 30η Ιουνίου.

 Το πέμπτο εξάμηνο  Πρακτικής Άσκησης (960 ωρών) δύναται να λαμβάνει χώρα κατά την διάρκεια του τρίτου και του τέταρτου εξαμήνου φοίτησης (παράλληλα).

ΑΠΟΥΣΙΕΣ

  Όσον αφορά τον Χαρακτηρισμό Φοίτησης (απουσίες) ισχύουν τα εξής:
1.Η φοίτηση  είναι υποχρεωτική   σε  όλα τα μαθήματα.   
  2. Επαρκής χαρακτηρίζεται η φοίτηση σε κάθε μάθημα στο οποίο ο καταρτιζόμενος σημείωσε αριθμό ωριαίων απουσιών μικρότερο ή ίσο του δεκαπέντε 15% του συνόλου των προβλεπομένων ωρών διδασκαλίας του μαθήματος κατά τη διάρκεια του  εξαμήνου στρογγυλοποιούμενο στον πλησιέστερο ακέραιο αριθμό.
3. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και ύστερα από απόφαση της Διοίκησης του ΙΕΚ, το προαναφερθέν όριο μπορεί να αυξάνεται κατά   5% ανά μάθημα, αλλά σε καμία περίπτωση το σύνολο των απουσιών όλων των μαθημάτων στο εξάμηνο κατάρτισης, δεν πρέπει να υπερβαίνει το είκοσι 20% του συνόλου των προβλεπομένων ωρών σε κάθε μάθημα.
4. Σε κάθε άλλη περίπτωση η φοίτηση χαρακτηρίζεται ανεπαρκής. 
  

  ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ    

  Στους αποφοίτους  αφού ολοκληρώσουν και τα 5 εξάμηνα κατάρτισης  χορηγείται    Β.Ε.Κ/ Βεβαίωση  Επαγγελματικής Κατάρτισης , και αποκτούν δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσειες Πιστοποίησης.

Είσοδος μελών
Δελτίο τύπου
ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ
Απόφαση Διοικητή για την Επαναλειτουργία των Τακτ.Εξ.Ιατρείων - ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ (11-5-2020)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Δ.Ι.Ε.Κ
περισσότερα
Νέα προκύρηξη
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΣ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑ ΚΛΑΔΟΥ Ε.Σ.Υ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ,ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑΣ. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ 27/07/2020 ΩΡΑ 12.00 ΩΣ ΣΤΙΣ 17/08/2020 ΩΡΑ 12.00
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ (2η ορθή επανάληψη) για την πρόσληψη 2 θέσεων Δικηγόρων με έμμισθη εντολή με έναρξη κατάθεσης αιτήσεων υποψηφιοτήτων 13/07/2020 και ημερομηνία λήξης 12-08-2020 15:00
περισσότερα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Υπουργείο Υγείας: Ενημερωτικό υλικό αναφορικά με τη σωστή χρήση της μάσκας
περισσότερα
Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας

active³ 4.7 · Powered by 3ds · Όροι χρήσης