Site map
Εφημερίες Νοσοκομείου

«


Ιούνιος, 2019


»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
       
Κατηγορίες
Επικοινωνία
Τηλεφωνικό κέντρο
213 2077000
Ραντεβού(Πρωϊνά)
1535
Ραντεβού(Απογευματινά)
1535
Γρήγοροι σύνδεσμοι
Δ. Ι.Ε.Κ. ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ¨ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ¨- ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ
Για τις Αναρτημένες Αποφάσεις στο "ΔΙΑΥΓΕΙΑ" πατήστε ΕΔΩ
ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
περισσότερα

Χρήσιμες Πληροφορίες


  Η φοίτηση  στο Δ.Ι.Ε.Κ είναι  πρωϊνή, και παρέχεται δωρεάν. 

           

 
  Δεν υπάρχει όριο ηλικίας για την εγγραφή και φοίτηση .


 Κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους στο  ΔΙΕΚ, οι καταρτιζόμενοι δικαιούνται    αναβολή στράτευσης.


 
 Η Αρχική εγγραφή  γίνεται  με υποβολή αίτησης  προς   επιλογή  του υποψηφίου στο        Δ.Ι.Ε.Κ  και  οριστικοποιείται  με σχετική αίτηση  εφ΄ όσον επιλεγεί.
 Για το χειμερινό  εξάμηνο  οι  αρχικές  εγγραφές  πραγματοποιούνται  το πρώτο 15νθήμερο του μηνός ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ κάθε εκπαιδευτικού έτους. (Οι ακριβείς ημερομηνίες ανακοινώνονται).

 Αρχικές εγγραφές,    δύναται να  πραγματοποιούνται  και κατά το εαρινό εξάμηνο εφ΄όσον υπάρχει έγκριση. .Στην περίπτωση αυτή  οι εγγραφές αρχίζουν  από την 15η Ιανουαρίου έως και την παραμονή έναρξης του εαρινού εξαμήνου εκάστου έτους.

  Δικαίωμα αίτησης προς επιλογή-Αρχική εγγραφή-  έχουν οι εξής Τίτλοι Σπουδών  : Απολυτήριο ΕΠΑΛ,ΓΕΛ, 6ταξίου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, Πτυχίο ΕΠΑ.Σ, Πτυχίο ΤΕΛ, Πτυχίο ΤΕΕ- Β΄ Κύκλου Σπουδών.

 


Κάθε  άλλη  εγγραφή  σε επόμενο εξάμηνο γίνεται με ανανέωση εγγραφής εφ’ όσον ο καταρτιζόμενος  έχει κατοχυρώσει  το δικαίωμα.

 

Οι ανανεώσεις εγγραφών για το χειμερινό εξάμηνο  κατάρτισης καθώς  και οι κατατάξεις  πραγματοποιούνται στο διάστημα από την 1η Σεπτεμβρίου έως την 30η Σεπτεμβρίου εκάστου έτους.    

Οι ανανεώσεις εγγραφών για το  εαρινό εξάμηνο κατάρτισης αρχίζουν  από την έκδοση των αποτελεσμάτων του χειμερινού έως και την παραμονή έναρξης του εαρινού εξαμήνου (15 Φεβρουαρίου).


Η φοίτηση   άρχεται για  το χειμερινό εξάμηνο  κατάρτισης τον Οκτώβριο και για το εαρινό  Φεβρουάριο.

    

 

 Η κατάρτιση  διαρκεί  5 εξάμηνα, επιμερισμένη ως εξής: σε 4 εξάμηνα θεωρητικής και εργαστηριακής κατάρτισης, (1200 ώρες ειδικότητας), και σε  1  εξάμηνο  Πρακτικής Άσκησης ή Μαθητείας συνολικής διάρκειας  960 ωρών.

 
Κάθε εκπαιδευτικό έτος περιλαμβάνει δύο εξάμηνα φοίτησης έκαστο 300 ωρών κατάρτισης.

 
Το χειμερινό  Εξάμηνο  φοίτησης ολοκληρώνεται   την  15η  Φεβρουαρίου   και  το εαρινό την 30η Ιουνίου.

 
Το πέμπτο εξάμηνο  Πρακτικής Άσκησης (960 ωρών) δύναται να λαμβάνει χώρα κατά την διάρκεια του τρίτου και του τέταρτου εξαμήνου φοίτησης (παράλληλα).


  Όσον αφορά τον Χαρακτηρισμό Φοίτησης (απουσίες) ισχύουν τα εξής:
1.Η φοίτηση  είναι υποχρεωτική   σε  όλα τα μαθήματα.   
  2. Επαρκής χαρακτηρίζεται η φοίτηση σε κάθε μάθημα στο οποίο ο καταρτιζόμενος σημείωσε αριθμό ωριαίων απουσιών μικρότερο ή ίσο του δεκαπέντε 15% του συνόλου των προβλεπομένων ωρών διδασκαλίας του μαθήματος κατά τη διάρκεια του  εξαμήνου στρογγυλοποιούμενο στον πλησιέστερο ακέραιο αριθμό.
3. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και ύστερα από απόφαση της Διοίκησης του ΙΕΚ, το προαναφερθέν όριο μπορεί να αυξάνεται κατά   5% ανά μάθημα, αλλά σε καμία περίπτωση το σύνολο των απουσιών όλων των μαθημάτων στο εξάμηνο κατάρτισης, δεν πρέπει να υπερβαίνει το είκοσι 20% του συνόλου των προβλεπομένων ωρών σε κάθε μάθημα.
4. Σε κάθε άλλη περίπτωση η φοίτηση χαρακτηρίζεται ανεπαρκής. 
  

                          ***

  Στους αποφοίτους  αφού ολοκληρώσουν και τα 5 εξάμηνα κατάρτισης  χορηγείται    Β.Ε.Κ/ Βεβαίωση  Επαγγελματικής Κατάρτισης , και αποκτούν δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσειες Πιστοποίησης.

Είσοδος μελών
Νέος Διαγωνισμός
Διακήρυξη Πλειοδοτικού διαγωνισμόυ για την ενοικίαση τηλεοράσεων και πολυθρόνων chaise longue (σεζ λονγκ) για τους ασθενείς ως 24/6/19 10:00
περισσότερα
Δελτίο τύπου
ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΓΟΝΙΜ/ΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓ.ΠΡΟΓ/ΣΜΟΥ
ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ -ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ (ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ)
περισσότερα
Νέα προκύρηξη
ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΕΣΥ ΤΟΥ ΓΝ ΝΙΚΑΙΑΣ "ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ" & ΓΝΔΑ "Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ" ΑΠΟ 11/6/2019 ΩΡΑ 12.00 ΩΣ 1/7/2019 ΩΡΑ 12.00
περισσότερα
Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας

active³ 4.7 · Powered by 3ds · Όροι χρήσης