Site map
Εφημερίες Νοσοκομείου

«


Ιούνιος, 2024


»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
       
Κατηγορίες
Επικοινωνία
Τηλεφωνικό κέντρο
Τηλ: 213 207 7000

Ραντεβού (Πρωϊνά -
Απογευματινά)
1535

Γραφείο Προστασίας Ληπτών
Υπηρεσιών Υγείας
Τηλ: 213 207 7139
email: gpp@nikaia-hosp.gr


Κεντρική Γραμματεία
Τηλ: 213 207 6217
email: gramma@nikaia-hosp.gr


Γραμματεία Διοικητή
Τηλ: 213 207 6300
email: gramdioik@nikaia-hosp.gr
Γρήγοροι σύνδεσμοι
Σ.Α.Ε.Κ. ΣΧΟΛΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ αρμοδιότητας Υπ.Υγείας
ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΓΟΝΙΜ/ΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓ.ΠΡΟΓ/ΣΜΟΥ
περισσότερα

Χρήσιμες Πληροφορίες


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ΣΑΕΚ  στεγάζεται στον χώρο του Νοσοκομείου -  στο κτήριο Δ.Μαντούβαλου στον 3ο όροφο  και διαθέτει  χώρους με  άρτια υλικοτεχνική υποδομή όπως:

  •  Σύγχρονες αίθουσες  διδασκαλίας  - σύνδεση με  internet.
  • Εργαστήρια πλήρως εξοπλισμένα.
  • Εποπτικά Μέσα Διδασκαλίας και οπτικοακουστικής.
  • Βοηθητικούς  χώρους  (Διαλλείματος -Αποδυτήρια  κ.α)
  • Αρχείο

... Επενδύουμε  αδιάκοπα σε υποδομές και  σύγχρονο εξοπλισμό για να αναβαθμίσουμε την επαγγελματική κατάρτιση που προσφέρουμε.

ΑΡΧΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ- ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ- ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ -ΦΟΙΤΗΣΗ

Το εκπαιδευτικό έτος στις ΣΧΟΛΕΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ( ΣΑΕΚ ) περιλαμβάνει δύο αυτοτελή εξάμηνα κατάρτισης, το χειμερινό και το εαρινό.

 Η κατάρτιση  ολοκληρώνεται σε  5 εξάμηνα, επιμερισμένη ως εξής: σε 4 εξάμηνα θεωρητικής και εργαστηριακής κατάρτισης, (300 ώρες κάθε εξάμηνο), και σε  ένα  εξάμηνο  Πρακτικής Άσκησης ή Μαθητείας  συνολικής διάρκειας  960 ωρών.

 
Το χειμερινό εξάμηνο κατάρτισης αρχίζει την πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου κάθε έτους και λήγει την 14η Φεβρουαρίου του επόμενου έτους. 

Το εαρινό εξάμηνο κατάρτισης αρχίζει την 16η Φεβρουαρίου κάθε έτους ή την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα και λήγει την 30ή Ιουνίου του ίδιου έτους.

Για τους άρρενες καταρτιζόμενους μία (1) εβδομάδα μετά την έναρξη της κατάρτισης, είναι δυνατή η έκδοση πιστοποιητικού για στρατολογική χρήση ( αναβολή στράτευσης)

 ΑΡΧΙΚΕΣ  ΕΓΓΡΑΦΕΣ

* Δεν υπάρχει όριο ηλικίας  για την εγγραφή στη Σ.Α.Ε.Κ

 Οι αρχικές εγγραφές πραγματοποιούνται :

1. Είτε με  αίτηση στη Σ.Α.Ε.Κ προς   επιλογή  του υποψηφίου

 2.Είτε με δήλωση στο Παράλληλλο Μηχανογραφικό Δελτίο  


 *   Στις ΣΑΕΚ. έχουν δικαίωμα να  καταθέσουν αίτηση  αρχικής εγγραφής  οι απόφοιτοι της μη υποχρεωτικής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δηλαδή των ΓΕ.Λ και ΕΠΑ.Λ., καθώς και οι κάτοχοι ισότιμων τίτλων.Τίτλοι Σπουδών : Απολυτήριο ΕΠΑΛ,ΓΕΛ,6ταξίου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, Πτυχίο ΤΕΛ, Πτυχίο ΤΕΕ- Β΄ Κύκλου Σπουδών.

*     Απαιτείται και  δεύτερη αίτηση  για οριστικοποίηση - αποδοχή της  εγγραφής εφ΄ όσον  ο   υποψήφιος επιλεγεί.Ο καταρτιζόμενος μπορεί να οριστικοποιήσει την εγγραφή του σε μια (1) μόνο ΣΑΕΚ , Δημόσιο ή Ιδιωτικό και σε μία μόνο ειδικότητα.

 Οι  αρχικές  εγγραφές γιά το Χειμερινό Εξάμηνο  πραγματοποιούνται  το πρώτο 15νθήμερο του μηνός ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ κάθε εκπαιδευτικού έτους.

 (Οι ακριβείς ημερομηνίες ανακοινώνονται).

Οι  αρχικές  εγγραφές γιά το Εαρινό Εξάμηνο   δύναται να  πραγματοποιούνται   από την 15η Ιανουαρίου έως και την παραμονή έναρξης του εαρινού εξαμήνου εκάστου έτους  εφ΄όσον υπάρχει έγκριση λειτουργίας. 


 

ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ -ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ Γ΄ΕΞΑΜΗΝΟ (ΑΠΟ ΕΠΑΛ & ΙΣΟΤΙΜΩΝ ΤΙΤΛΩΝ)

Οι κατατάξεις  και οι εγγραφές στο  Γ΄εξάμηνο σπουδών, πραγματοποιούνται στο διάστημα  από την 1η Σεπτεμβρίου έως την 15η Σεπτεμβρίου εκάστου έτους.  


ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ     

Κάθε  εγγραφή  στο επόμενο εξάμηνο γίνεται με ανανέωση εγγραφής εφ’ όσον ο καταρτιζόμενος  έχει κατοχυρώσει  το δικαίωμα.

Οι ανανεώσεις εγγραφών για το χειμερινό εξάμηνο  κατάρτισης  πραγματοποιούνται στο διάστημα από την 1η Σεπτεμβρίου έως την 30η Σεπτεμβρίου εκάστου έτους.    

Οι ανανεώσεις εγγραφών για το  εαρινό εξάμηνο κατάρτισης αρχίζουν  από την έκδοση των αποτελεσμάτων του χειμερινού έως και την παραμονή έναρξης του εαρινού εξαμήνου (15 Φεβρουαρίου).

ΦΟΙΤΗΣΗ-ΑΠΟΥΣΙΕΣ

  Όσον αφορά τον Χαρακτηρισμό Φοίτησης (απουσίες) ισχύουν τα εξής:

 
1.Η φοίτηση  είναι υποχρεωτική   σε  όλα τα μαθήματα. 

2. Επαρκής χαρακτηρίζεται η φοίτηση σε κάθε μάθημα στο οποίο ο καταρτιζόμενος σημείωσε αριθμό ωριαίων απουσιών μικρότερο ή ίσο του δεκαπέντε 15% του συνόλου των προβλεπομένων ωρών διδασκαλίας του μαθήματος κατά τη διάρκεια του  εξαμήνου στρογγυλοποιούμενο στον πλησιέστερο ακέραιο αριθμό. 
4. Σε κάθε άλλη περίπτωση η φοίτηση χαρακτηρίζεται ανεπαρκής. 
  

  ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ    

  Στους αποφοίτους  αφού ολοκληρώσουν και τα 5 εξάμηνα κατάρτισης  χορηγείται    Β.Ε.Κ/ Βεβαίωση  Επαγγελματικής Κατάρτισης , και αποκτούν δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσειες Πιστοποίησης.


ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΟΑΕΔΕίσοδος μελών
Νέος Διαγωνισμός
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 9/2024 ΑΡ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 346137 ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ (1) DUAL FOCUS ΓΑΣΤΡΟΣΚΟΠΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΓΝΝΠ ΗΜΕΡΟΜ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 31-05-2024 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 15:00μ.μ
Διακήρυξη 3/24 για την εφαρμογή του Διπλογραφικού-Λογιστικού Συστήματος του Nοσοκομείου , με βάση το Π.Δ. 146/2003, Ημ-νία λήξης ηλεκτρονικής υποβολής προσφορών: 17/5/2024 ώρα 15:00
περισσότερα
Δελτίο τύπου
Διαδικασία ολοκλήρωσης αιτημάτων προμήθειας χειρουργικών υλικών, ονομαστικών σε ασθενείς, των τακτικών χειρουργείων
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ online
Έναρξη παραγωγικής λειτουργίας Μητρώου Προμηθευτών της Εθνικής Κεντρικής Αρχής Προμηθειών Υγείας
περισσότερα
Νέα προκύρηξη
Πίνακες Συμβουλίου Κρίσεων ιατρων
περισσότερα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Λειτουργία Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων
ΟΔΗΓΟΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ!
περισσότερα
Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας

active³ 4.7 · Powered by 3ds · Όροι χρήσης