Site map
Εφημερίες Νοσοκομείου

«


Απρίλιος, 2021


»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
       
Κατηγορίες
Επικοινωνία
Τηλεφωνικό κέντρο
213 2077000
Ραντεβού(Πρωϊνά)
1535
Ραντεβού(Απογευματινά)
1535
Γρήγοροι σύνδεσμοι
ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΓΟΝΙΜ/ΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓ.ΠΡΟΓ/ΣΜΟΥ
Δ. Ι.Ε.Κ. -ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ-αρμοδιότητας Υπ.Υγείας
περισσότερα

Κατατάξεις -Απαλλαγές από μαθήματα


ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ - ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

 

Εγγραφή-Κατάταξη στο Γ΄εξάμηνο σπουδών  μπορούν να  αιτηθούν   όσοι είναι απόφοιτοι ή καταρτιζόμενοι των ΙΕΚ καθώς και άλλων δομών εκπαίδευσης και κατάρτισης από συναφείς ειδικότητες της ίδιας ομάδας προσανατολισμού.    

(Συμφωνα με τη  παρ.του άρθρου 18 του Ν4186/2013 όπως τροποποίθηκε και ισχύει με τις διατάξεις του άρθρου 42 παρ.1 του Ν .4386/2016...Απόφοιτοι Ι.Ε.Κ. είναι δυνατό να κατατάσσονται σε εξάμηνο κατάρτισης άλλης ειδικότητας της ίδιας Ομάδας Προσανατολισμού.Οι απόφοιτοι που επιθυμούν κατάταξη, υποβάλλουν σχετική αίτηση και τη Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΒΕΚ) στο ΙΕΚ που επιθυμούν να φοιτήσουν κατά την περίοδο εγγραφών. Η κατάταξη αποφοίτων γίνεται για συγκεκριμένη ειδικότητα, σύμφωνα με τις οδηγίες που περιλαμβάνονται στους οδηγούς σπουδών και με απόφαση του Διευθυντή ΙΕΚ που έχουν αιτηθεί εγγραφή από κατάταξη.»

«…..Οι απόφοιτοι και οι καταρτιζόμενοι των Ι.Ε.Κ., καθώς οι απόφοιτοι δομών εκπαίδευσης και κατάρτισης δύνανται να κατατάσσονται σε συναφείς ειδικότητες των Ι.Ε.Κ. απαλλασσόμενοι από τα μαθήματα τα οποία ήδη έχουν διδαχθεί ή να κατατάσσονται σε εξάμηνο πέραν του Α΄ και σε συναφείς ειδικότητες Ι.Ε.Κ., σύμφωνα με τα εγκεκριμένα προγράμματα σπουδών και ύστερα από έγκριση της Γ.Γ.Δ.Β.Μ. Με απόφαση της Γ.Γ.Δ.Β.Μ. καθορίζονται, με βάση τη συνάφεια των ειδικοτήτων και το περιεχόμενο των σπουδών, η κατάταξή τους σε εξάμηνο, η διάρκεια φοίτησης, οι προϋποθέσεις, οι όροι και η διαδικασία για τη μετάβαση από ένα επίπεδο κατάρτισης σε άλλο, καθώς και κάθε άλλο σχετικό ειδικότερο, τεχνικού ή λεπτομερειακού χαρακτήρα θέμα.»)

 

Για τις κατατάξεις απαιτείται έγκριση και  ακολουθείται η κάτωθι διαδικασία ανά περίπτωση.

 

                   ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ/ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

  •  Σε ό,τι αφορά τη διαδικασία για την υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων και τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν ανά περίπτωση,  έχουν ως ακολούθως:

Α) Οι απόφοιτοι ειδικοτήτων των ΙΕΚ υποβάλλουν αίτηση κατάταξης στα ΙΕΚ που ενδιαφέρονται να φοιτήσουν. Οι αιτήσεις  αποστέλλονται για εξέταση στην  Γ.Γ.Δ.Β.Μ. μαζί με τα εξής δικαιολογητικά:

 α) Αίτηση

 β) Φωτοτυπία δελτίου ταυτότητας/διαβατηρίου

 γ) Ατομικό δελτίο καταρτιζομένου

 δ) ΒΕΚ

Σημ.Η έγκριση κατάταξης αποστέλλεται από την Γ.Γ.Δ.Β.Μ. στο ΙΕΚ και κοινοποιείται από τη Δ/νση του ΙΕΚ στον ενδιαφερόμενο. Σε περίπτωση που δεν λειτουργεί στο ΙΕΚ το εξάμηνο της ειδικότητας στην οποία κατατάσσεται, ο ενδιαφερόμενος δύναται να  εγγραφεί σε άλλο ΙΕΚ.

 

 Β) Οι καταρτιζόμενοι ειδικοτήτων των ΙΕΚ υποβάλλουν αίτηση κατάταξης στο ΙΕΚ που φοιτούν ή στα ΙΕΚ που ενδιαφέρονται να καταταγούν. Οι αιτήσεις αποστέλλονται στην Γ.Γ.Δ.Β.Μ. μαζί με τα εξής δικαιολογητικά:

 α) Αίτηση

 β) Φωτοτυπία δελτίου ταυτότητας/διαβατηρίου

 γ) Ατομικό δελτίο  καταρτιζομένου

Σημ.Η έγκριση κατάταξης αποστέλλεται από την Γ.Γ.Δ.Β.Μ. στο ΙΕΚ και κοινοποιείται από τη Δ/νση του ΙΕΚ στον ενδιαφερόμενο. Σε περίπτωση που δεν λειτουργεί στο ΙΕΚ το εξάμηνο της ειδικότητας στην οποία κατατάσσεται, ο ενδιαφερόμενος δύναται να  εγγραφεί σε άλλο ΙΕΚ.

Καταρτιζόμενος Δ.ΙΕΚ που υπάγεται στη ΓΓΔΒΜ ο οποίος κατατάσσεται σε εξάμηνο συναφούς ειδικότητας που λειτουργεί σε άλλο Δ.ΙΕΚ που υπάγεται στη ΓΓΔΒΜ  υποβάλει  αίτηση μετεγγραφής, εφόσον επιθυμεί να σπουδάσει στην ειδικότητα κατάταξης κατά το τρέχον εξάμηνο. Σε κάθε περίπτωση ο ανωτέρω καταρτιζόμενος δε δύναται να φοιτά σε  Δ.ΙΕΚ που υπάγεται στη ΓΓΔΒΜ σε πάνω από μια ειδικότητα ανά εξάμηνο κατάρτισης.

 

Γ) Οι πτυχιούχοι  ΕΠΑΛ,ΕΠΑΣ,ΤΕΕ Β΄ κύκλου, ΤΕΛ, εξειδίκευσης ΕΠΛ υποβάλλουν αίτηση κατάταξης στα ΙΕΚ που ενδιαφέρονται να φοιτήσουν  μαζί με τα εξής δικαιολογητικά :

 α) Αίτηση

 β) Φωτοτυπία δελτίου ταυτότητας/διαβατηρίου

 γ) Αντίγραφο Πτυχίου ειδικότητας (ΕΠΑΛ,ΕΠΑΣ, ΤΕΕ Β΄κύκλου,

     ΤΕΛ, εξειδίκευσης ΕΠΛ)

 
Είσοδος μελών
Νέος Διαγωνισμός
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ (Νο 5/21) ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Γ.Ν.ΝΙΚΑΙΑΣ- ΓΔΝΑ . ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ 17/03/2021 ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 10.00 Π.Μ
ΟΡΘΗ-ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ (ME TEXNIΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ) ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΦΑΚΕΛΩΝ ΕΩΣ 17-03-2021 ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 15:00μμ
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ (Νο 6/21) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ-ΑΝΑΛΥΤΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ Π.Δ.146/2003 ΓΙΑ (1) ΕΤΟΣ ΤΟΥ ΓΝΝΠ. ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ 18/03/2021 ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 10.00 Π.Μ
περισσότερα
Δελτίο τύπου
Δωρεά 12 κλινών ΜΕΘ
Δελτίο τύπου 2-4-2021
"Απεριόριστη Ανάσα -Be a Life Donor"
περισσότερα
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
Υπουργείο Υγείας: Ενημερωτικό υλικό αναφορικά με το περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού SARS-CoV-2
Λειτουργία Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων
ΟΔΗΓΟΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
περισσότερα
Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας

active³ 4.7 · Powered by 3ds · Όροι χρήσης